Verkkokauppa

Suunnittelu ja toteutus verkkokaupoille WordPress-julkaisujärjestelmään. WordPress mahdollistaa sen että kotisivut ja verkkokauppa voivat olla yksi kokonaisuus – voit päivittää sekä sivustoa että verkkokauppaa samasta ylläpitojärjestelmästä käsin. Verkkokaupan ulkonäkö ja toiminnallisuudet suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kotisivut jäävät asiakkaan omaan omistukseen 100%:sesti, ei lisenssikuluja. Continue reading “Verkkokauppa” »

Ota yhteyttä

Valonia.net

Heidi Halonen
heidi@valonia.net
040 1774 147

Sastamala, Pirkanmaa

Laskutus ja perintä:
Omapaja Oy

Kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut yrityksille, yhdistyksille ja liitoille alusta loppuun asiakaslähtöisesti ja räätälöidysti, avaimet käteen -periaatteella. Kotisivujen julkaisujärjestelmänä toimii Joomla! tai WordPress, jotka mahdollistavat asiakkaan päivittää kotisivujensa sisältöä itse omassa hallintaliittymässä www-selaimen kautta. Kotisivut jäävät aina 100%:sti asiakkaan omistamiksi, ei pakollisia lisenssikuluja tai sitoutumista yhteen palveluntarjoajaan. Continue reading “Kotisivujen suunnittelu” »

Mainostoimisto- ja viestintäpalvelut yrityksille

Suunnittelemme ja toteutamme mainontaa niin internetiin kuin printtimediaan yrityksille ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluu kotisivujen suunnittelu ja toteutus, internet-markkinointi, sosiaalinen media, verkkokaupat sekä monipuoliset assistenttipalvelut joustavasti ja kustannustehokkaasti, virtuaalisesti koko Suomeen.